Loading...

Strandhuisje HvH 118 Naturo

€ 155.000 Vraagprijs
€ 5.755 / jaarlijks

Beschrijving strandhuisje

⇩ BEZICHTIGING, BOD of UW VRAAG ⇩

STRANDHUISJE NATURO

Er zijn slechts 20 strandhuisjes op dit strand. Slechts 6 daarvan staan op het naaktstrand, daardoor komen deze weinig in de verkoop. Er staat nu 1 strandhuisje in de verkoop en deze is luxe verbouwd.

6 juli 2023 – Het strandhuisje zit bijna aan het einde van de rij. Het is gelegen op het Naturisten strand van Hoek van Holland. Hier mag u letterlijk met de Billen Bloot, maar dat hoeft niet. Het is een zeer luxe afgewerkt huisje, met ontzettend leuke gezellige buren.

Wij nodigen u graag uit om het strandhuisje van binnen te komen bezichtigen. Wij hopen dat u er net zo gaat genieten als dat wij dat altijd hebben gedaan.

– huidige eigenaresse strandhuisje 118 HvH

Strandhuisje N118, Hoek van Holland

Dit strandhuisje staat op project ‘Naturo’. Dat is het Naturisten Strand (naaktstrand) van Hoek van Holland. Dat mag, maar dat hoeft natuurlijk niet…

Het is ook het rustigste strand van Hoek van Holland: weinig geloop.

Het strandhuis heeft 1 bedstee (1.40 x 2.00) met daaronder veel bergruimte, woonkamer met slaapbank (1.60 breed bij 2.00) en op maat gemaakte zitgelegenheid die eenvoudig tot 1 persoonsbed kan worden verbouwd.

Compleet met keuken, strandterras en een badkamer met douche en toilet.

Bekijk de INDELING

INDELING

Indeling
✓ Praktisch verbouwd, waardoor maximale benutting van de ruimte is ontstaan

✓ Keuken met koelkast op electriciteit en oven op gas
✓ Gasfornuis 4-pits
✓ Warm water via een geiser
✓ Douche en toilet
✓ 2 persoons bedstee, 2-persoons slaapbank en 1 persoonsbed
✓ Windschermen (2) en zonnescherm
✓ Zonnepanelen 2 stuks (2014)
✓ Luxe stijlvolle afwerking
✓ Te bereiken via een verhard wandelpad
✓ Inclusief inboedel, zodat u direct kunt genieten, echt van alle gemakken voorzien
✓ Direct beschikbaar, dus deze zomer al genieten!

Strandhuisjes HvH

ALGEMEEN

Op het strand van Hoek van Holland staan zo’n 180 ongeveer dezelfde strandhuisjes. Deze strandhuisjes staan op een mooi rustig strand, maar toch vlakbij gezellige strandpaviljoens. Er staan 20 strandhuisjes op strand Naturo (= naaktstrand. Mag, hoeft natuurlijk niet…).

In het kort

Het inpandig oppervlak is 18 m². De hardhouten veranda is ook 18 m². Daarnaast zijn de huisjes voorzien van water, gas en elektra (220V door middel van zonnepanelen) en zijn aangesloten op het riool. De huisjes zijn bereikbaar vanaf een verhard pad, wat is aangelegd voor de hulpdiensten, maar prima gebruikt kan worden voor een eventueel karretje voor bagage en/of boodschappen. De strandhuizen van deze exploitatie voldoen aan alle voorwaarden en zijn daarom officiële ‘slaapstrandhuizen’.

Parkeren

Toets in Google de Zeetoren in (Helmweg, Hoek van Holland) in en rij door tot het einde van de parkeerplaats. Vanaf daar loopt u door de duinen naar het huisje in ongeveer 10 minuten. Parkeren is hier gratis.

Genieten

Op uw eigen veranda is het heerlijk genieten van het uitzicht op zee (gegarandeerd en blijvend uitzicht op zee, 1 rij!). Er is een beheerder aanwezig, deze vervangt wanneer nodig de gasflessen en haalt elke avond het vuil op. Het seizoen loopt van april tot oktober (officieel half september, maar dit is tot nu toe elk jaar verlengt tot eind september). U kunt zorgeloos genieten van de zee, het strand en de zon. Genieten met een hoofdletter G, omdat u nauwelijks omkijken hebt naar het strandhuisje; geen op- en afbouw, geen schilderwerk, omdat het een kunststof huisje betreft.

Kosten

De jaarlijkse kosten bedragen ca. € 5.755 (prijspeil 2023), dit is inclusief huur strand, service beheerder, aansluiting riolering en water (inclusief water verbruik), verzekering, transport, opzetten en afbreken van het strandhuisje en de winteropslag.

Volledig ingericht & onderhoudsvrij
Het volledig ingerichte, onderhoudsvrije, strandhuisje op het strand bij Hoek van Holland kan per direct worden overgenomen van de eerste eigenaar en worden bewoond door nieuwe strand-, zee- en zonliefhebbers. De meeste zonuren zijn op het strand. De strandhuisjes staan van 1 april tot 1 oktober (6 maanden). In de wintermaanden (het stormseizoen) gaan de strandhuisjes van het strand.

Omgeving
De huisjes staan op een optimale, rustige, kindvriendelijke, goed bereikbare plaats. Het is snel bereikbaar per auto, trein, bus en fiets, en op loopafstand van de campingwinkel (verse broodjes, koffie, thee, heerlijk beleg en kranten). De leukste strandpaviljoens, supermarkten en winkels.

Goed geregeld
De beheerder is 7 dagen per week op het strand, houdt toezicht en ondersteunt de bewoners, zodat u alleen hoeft te genieten. Ieder jaar vóór 1 april worden de strandhuisjes op het strand geplaatst en kant-en-klaar opgeleverd. De jaarlijkse kosten voor de locatie, opslag in de winter, verzekering en beheer bedragen ca. € 5.755 per jaar.

Kenmerken strandhuisje

 • Strandterras
  Ja, 18 m2 hardhouten terras
 • Commerciële verhuur
  Nee, alleen famillie en vrienden
 • Strandseizoen
  1 april tot 1 okt (6 maanden)
 • Bouwjaar
  2009
 • Slaapplaatsen (5)
  Bedstee, Slaapbank en eenpersoonsbed
 • Wifi
  Nee, wel mobiel (4G) goed ontvangst
 • Parkeren gratis
  Op 5 tot 10 min. loopafstand
 • Adres
  Strandopgang Stuifkenszand
 • Sanitair
  Douche, Toilet
 • Keuken
  Gasfornuis, apothekerskast en koelkast
 • Aansluiting elektra
  Zonnepaneel
 • Zonnepanelen (2)
  Met accu en omvormer 230 Volt
 • Strandpaviljoens
  Op 15 minuten loopafstand
 • Strand
  Naturistenstrand

Plattegrond Strandhuisje

Plattegrond strandhuisje Hoek van Holland

18 m2
6 Personen
6 Volwassen max.

Slaapplaatsen: 5

Compleet met douche, toilet, keuken en strandterras.