Loading...

Strandhuisje Hoek van Holland – VERKOCHT

€ 85.000 VERKOCHT
€ 5.000 / jaarlijks

Beschrijving strandhuisje

⇩ VERKOCHT ⇩

 • Dit strandhuisje is binnen 24 uur verkocht. Kijk op strandhuisje.org/verkoop voor waar er particuliere strandhuisjes in Nederland zijn en vooral: hoe kom je er aan.

STRANDHUISJE NATURO

5 okt. 2020 – Dit strandhuisje is het laatste strandhuis op de rij en gelegen op het Naturisten strand van Hoek van Holland. Er zijn slechts 20 strandhuisjes op dit strand en deze komen daardoor weinig in de verkoop.

Strandhuisje N120, Hoek van Holland

Dit prachtige hoek strandhuis is te koop op het mooie strand van Hoek van Holland, op project ‘Naturo’.
Het strandhuis heeft 1 slaapvertrek met een bedstee (1.40 x 2.00) met daaronder veel bergruimte, woonkamer met slaapbank en een badkamer met douche en toilet.

In het kort

Het inpandig oppervlak is 18 m². De hardhouten veranda is ook 18 m². Daarnaast zijn de huisjes voorzien van water, gas en elektra (220V door middel van zonnepanelen) en zijn aangesloten op het riool. De huisjes zijn bereikbaar vanaf een verhard pad, wat is aangelegd voor de hulpdiensten, maar prima gebruikt kan worden voor een eventueel karretje voor bagage en/of boodschappen. De strandhuizen van deze exploitatie voldoen aan alle voorwaarden en zijn daarom officiële ‘slaapstrandhuizen’.

Parkeren

U kunt het beste helemaal achteraan op de parking bij de Zeetoren (Rechtestraat) parkeren. Vanaf daar kunt u door de duinen naar het huisje te lopen. Deze parking is gratis.

Genieten

Op uw eigen veranda is het heerlijk genieten van het uitzicht op zee (gegarandeerd en blijvend uitzicht op zee, 1 rij!). Er is een beheerder aanwezig, deze vervangt wanneer nodig de gasflessen en haalt elke avond het vuil op. Het seizoen loopt van april tot oktober (officieel half september, maar dit is tot nu toe elk jaar verlengt tot eind september). U kunt zorgeloos genieten van de zee, het strand en de zon. Genieten met een hoofdletter G, omdat u nauwelijks omkijken hebt naar het strandhuisje; geen op- en afbouw, geen schilderwerk, omdat het een kunststof huisje betreft.

Kosten

De jaarlijkse kosten bedragen ca. € 5.000 (prijspeil 2020), dit is inclusief huur strand, service beheerder, aansluiting riolering en water (inclusief water verbruik), verzekering, transport, opzetten en afbreken van het strandhuisje en de winteropslag.

Extra’s

Verder is er ook allerlei gereedschap, speelgoed, vliegers ect ect aanwezig. U kunt het strandhuis dus echt zo betrekken! Van alles is ook documentatie en handleidingen aanwezig; netjes bij elkaar in een map.

Dit mooie strandhuis is zeer sfeervol ingericht en compleet geschilderd. Het strandhuis heeft een marmoleum vloer.

INDELING

Indeling
✓ Keuken met nieuwe koelkast
✓ Gasfornuis 4-pits
✓ Oven (speciaal geschikt voor gas)
✓ warm water via een geiser
✓ Nieuwe wastafel in de badkamer en nieuwe douchekop
✓ Douche en toilet
2 persoons bedstee en 2-persoons slaapbank
✓ Windschermen (2)
✓ Stormbestendig zonnescherm
✓ Nieuwe koolmonoxide melder
✓ Zonnepaneel
✓ Te bereiken via een verhard wandelpad

– Inclusief mooie op maat gemaakte kast, tafeltje, krukje, stoelen, Ariondon beach lounche stoel, tv, complete inboedel (servies, bestek, glazen ect) en bolderwagen.

– Oplevering per direct (in verband met de maatregelen voor Corona is er dit jaar toestemming om tot eind oktober te blijven staan)

ALGEMEEN

Op het strand van Hoek van Holland staan zo’n 180 ongeveer dezelfde strandhuisjes. Deze strandhuisjes staan op een mooi rustig strand, maar toch vlakbij gezellige strandpaviljoens.

Volledig ingericht & onderhoudsvrij
Het volledig ingerichte, onderhoudsvrije, strandhuisje op het strand bij Hoek van Holland kan per direct worden overgenomen van de eerste eigenaar en worden bewoond door nieuwe strand-, zee- en zonliefhebbers. De meeste zonuren zijn op het strand. De strandhuisjes staan van 1 april tot 1 oktober (6 maanden). In de wintermaanden (het stormseizoen) gaan de strandhuisjes van het strand.

Omgeving
De huisjes staan op een optimale, rustige, kindvriendelijke, goed bereikbare plaats. Het is snel bereikbaar per auto, trein, bus en fiets, en op loopafstand van de campingwinkel (verse broodjes, koffie, thee, heerlijk beleg en kranten). De leukste strandpaviljoens, supermarkten en winkels.

Goed geregeld
De beheerder is 7 dagen per week op het strand, houdt toezicht en ondersteunt de bewoners, zodat u alleen hoeft te genieten. Ieder jaar vóór 1 april worden de strandhuisjes op het strand geplaatst en kant-en-klaar opgeleverd. De jaarlijkse kosten voor de locatie, opslag in de winter, verzekering en beheer bedragen ca. € 5.000 per jaar.


Dit strandhuisje is VERKOCHT. Kijk op strandhuisje.org/verkoop voor ”Alles wat je moet weten voordat je een strandhuisje koopt.”

Kenmerken strandhuisje

 • Strandterras
  Ja, 18 m2 hardhouten terras
 • Commerciële verhuur
  Nee, alleen famillie en vrienden
 • Strandseizoen
  1 april tot 1 okt (6 maanden)
 • Bouwjaar
  2009
 • Slaapplaatsen (4)
  Slaapkamer stapelbed (2), Luxe slaapbank (2)
 • Aansluiting tv
  Mogelijkheid tot digitenne
 • Wifi
  Nee, wel mobiel (4G) goed ontvangst
 • Parkeren gratis
  Op 5 tot 10 min. loopafstand
 • Adres
  Strandopgang bij de Rechtestraat
 • Sanitair
  Douche, Toilet
 • Keuken
  Gasfornuis en koelkast
 • Aansluiting elektra
  Zonnepaneel
 • Zonnepaneel
  Met accu en omvormer 230 Volt
 • Strandpaviljoens
  Op 15 minuten loopafstand
 • Strand
  Naturistenstrand

Plattegrond Strandhuisje

Plattegrond strandhuisje Hoek van Holland

18 m2
6 Personen
6 Volwassenen max.

Slaapplaatsen: Stapelbed in de slaapkamer. Woonruimte met tweepersoons slaapbank.

Compleet met douche, toilet, keuken en strandterras