Loading...

Strandhuisje 36 Hoek van Holland

€ 59.000 Vraagprijs
€ 4.800 / jaarlijks

Beschrijving strandhuisje

Also in : nlNederlands

STRANDHUISJE HvH Z36

Strandhuisje Hoek van Holland

Op het strand van Hoek van Holland staan zo’n 180 ongeveer dezelfde strandhuisjes. Deze strandhuisjes staan op een mooi rustig strand. 

Extra’s strandhuisje HvH Z36

In het slaapkamertje is boven het tweepersoonsbed een enkele hoogslaper op maat gemaakt, zodat slaapplaats is voor 3 personen. Daarnaast zijn er in het huisje twee maatwerkkasten gemaakt. 

Slapen op het strand heeft iets magisch. Een strandwandeling langs de zee in de schemering en daarna de zon zien ondergaan vanaf het eigen terras, onder het genot van een glas wijn of een kop thee, is onvergetelijk en nergens anders zo te beleven. De volgende ochtend ontwaken met uitzicht op een verlaten strand in de eerste zon met de meeuwen boven de branding, maakt het sprookje compleet. Een ontbijt na een frisse duik in zee, of een lekkere warme douche, smaakt nergens beter.

Hier komen met we als gezin tot rust en tot elkaar. Even geen werk, geen Playstation en geen duizend dingen om nog te doen, maar de rust van de zee, de ruimte van het strand, de zon en alle tijd voor elkaar. En voor de kinderen is er eindeloos veel te beleven en te doen. 

Strandhuisje Z36 is ideaal gelegen midden op een rustig strand, maar een variëteit aan strandtenten is desgewenst dichtbij. Op 350 meter van het huisje ligt Beachclub Royal, waar het gezellige, drukke strand begint. Strandpaviljoen The Bing en Zwoel zijn onze favorieten.

Vlakbij ons strandhuisje is een toegangspad naar de prachtige, ruige duinen van de Van Dixhoorndriehoek (onderdeel van Nationaal Park Hollandse Duinen) waar het heerlijk wandelen en fietsen is.

– De huidige eigenaar

STRANDHUISJES HvH

Strandhuisje op toplocatie op strand Zuid
Luxe strandhuisje op één van de mooiste en rustigste strandlocaties in Zuid-Holland, bij Den Haag, Rotterdam en Utrecht, met blijvend vrij uitzicht op zee.

Zelfs op een warme dag is het nog rustig op het stuk strand van het strandhuis. Er is weinig geloop of bekijks vanaf het strand of het verharde pad. Je voelt je hier echt vrij! 

Volledig ingericht & onderhoudsvrij
Het volledig ingerichte, onderhoudsvrije, strandhuisje op het strand bij Hoek van Holland kan per direct worden overgenomen van de eerste eigenaar en worden bewoond door nieuwe strand-, zee- en zonliefhebbers. De meeste zonuren zijn op het strand. De strandhuisjes staan van 1 april tot 1 oktober (6 maanden). In de wintermaanden (het stormseizoen) gaan de strandhuisjes van het strand.

Omgeving
De huisjes staan op een optimale, rustige, kindvriendelijke, goed bereikbare plaats. Het is snel bereikbaar per auto, trein, bus en fiets, en op loopafstand van de campingwinkel (verse broodjes, koffie, thee, heerlijk beleg en kranten). De leukste strandpaviljoens, supermarkten en winkels.

Goed geregeld
De beheerder is 7 dagen per week op het strand, houdt toezicht en ondersteunt de bewoners, zodat u alleen hoeft te genieten. Ieder jaar vóór 1 april worden de strandhuisjes op het strand geplaatst en kant-en-klaar opgeleverd. De jaarlijkse kosten voor de locatie, opslag in de winter, verzekering en beheer bedragen ca. € 4.750 per jaar.

De kosten voor dit jaar zijn reeds voldaan.

INDELING

Indeling
✓ koelkast met vriesvak
✓ keuken
✓ 4-pits gasfornuis
✓ motorloze afzuigkap
✓ warm water via een geiser
✓ toilet
✓ douche
✓ slaapkamer
✓ afgewerkte wanden, vloer en plafond
✓ stormbestendig zonnescherm
✓ windscherm passend op veranda
✓ zonnepaneel incl. alle benodigdheden
✓ te bereiken via een verhard wandelpad
✓ rookmelder, koolmonoxide meter en brandblusser

Also in : nlNederlands

Kenmerken strandhuisje

 • Strandterras
  Ja, 18 m2 hardhouten terras
 • Commerciële verhuur
  Nee, alleen famillie en vrienden
 • Strandseizoen
  1 april tot 1 okt (6 maanden)
 • Bouwjaar
  2009
 • Slaapkamer (3)
  Tweepersoonsbed met bed daarboven
 • Slaapbank
  Luxe tweepersoons slaapbank
 • Aansluiting tv
  Mogelijkheid tot digitenne
 • Wifi
  Nee
 • Parkeren gratis
  Op 5 tot 10 min. loopafstand
 • Adres
  Strandopgang bij de Rechtestraat
 • Sanitair
  Douche, Toilet
 • Keuken
  Gasfornuis en koelkast
 • Aansluiting elektra
  Ja
 • Zonnepaneel
  Ja, 230 Volt
 • Strandpaviljoens
  Op 5 minuten loopafstand
 • Strand
  Rustig strand

Strandlocatie