Loading...

Strandhuisje IJmuiden

€ 55.000 VERKOCHT
€ 2.500 / jaarlijks totaal

Beschrijving strandhuisje

Also in : nlNederlands

Dit strandhuisje is VERKOCHT

Nieuw aanbod gezocht: neem contact met ons op.

GROTE STRAND

Wakker worden op het strand
Geniet van wakker worden op het strand en een eerste koffie in de zon, bijzonder! ’s Avonds eet u met het gezin heerlijk op eigen terras met uitzicht op zee, terwijl de rest van de strandgangers in de file staat op weg naar huis.

 

De zee voor de deur
Iets meer dan een half uur rijden van Amsterdam, Haarlem, Utrecht en het Gooi. Ieder weekend met het gezin genieten van zon, zee en strand. Ideaal voor watersporters: de zee ligt letterlijk voor de deur.

 

Design huisje
De grote open ruimte is verdeeld in een slaap-, woon- en eetgedeelte. De markante vakverdeling van de wanden geeft veel sfeer en biedt plaats aan persoonlijke bezittingen. Er kunnen 5 personen overnachten, 3 in slaapkamer (drie eenpersoonsbedden vormen samen een ingenieus stapelbed) en 2 personen op hotelbedden in de woonkamer. Die bedden kunnen eenvoudig samengevoegd worden tot een gezellig tweepersoonsbed met uitzicht op zee.

De woonruimte is gemeubileerd en voorzien van een hoekbank die is samengesteld uit twee bedden, een tafel met rotan bankjes en vier stoelen. De mobiele RVS Ikea-keuken is voorzien van een ingebouwd 4-pits gasfornuis en een koelkast op gas. Er is uiteraard stromend water. Pannen, bestek en keukenbenodigdheden.

 

Buitenkamer
De stroomvoorziening (220 volt) bestaat uit een zonnepaneel, een converter en een recent vernieuwde accu die voldoende stroom levert.  Bijzonder aan ons huisje is dat de voorkant aan de zeezijde over de volle breedte open kan; 4 deuren openen over een houten terras. Met dubbele deuren is ook het de achterportaal breder dan dat van andere huisjes aan de duinzijde heeft het een klein inpandig terras om optimaal van de opkomende zon te kunnen genieten.  

 

Nieuwe beplating en strak in de lak
Aan de achterkant van het huisje bevinden zich ook twee kasten: een voor gasflessen, geiser en voorraden en een andere voor tuinmeubilair, accu en converter.
Het huisjes is rondom geïsoleerd tussen dubbele beplating. Dit seizoen is de buitenkant voorzien van nieuwe platen en strak in de lak gezet.  

 

Omgeving
Ons strandhuisje staat op de achterste rij bij kampeervereniging De Zeemeeuwen. De auto kan geparkeerd bij Seaport Marina (apart parkeergedeelte voor eigenaren van strandhuisjes), hier vandaan loopt u naar het huisje of neemt u de strandtaxi. IJmuiden is prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij Seaport Marina zijn restaurants en een eenvoudige supermarkt. In IJmuiden zelf vindt u diverse grote supermarkten en speciaalzaken waaronder uitstekende vishandels.

 

Natuurgebied
Het huisje staat op een breed strand dat grenst aan natuurgebied De Kennemerduinen voor eindeloze wandelingen. Bloemendaal is op loopafstand. De winterstalling is gelegen direct achter het strand; transport en opslag worden volledig via onze vereniging geregeld.
NB de vereniging staat geen huisdieren op het strand toe.

 

Dit strandhuisje is VERKOCHT

Nieuw aanbod gezocht: neem contact met ons op.

Indeling

De afmeting is 7 m bij 3,8 m.
 • Woonruimte met keuken
 • 5 slaapplaatsen
 • Slaapkamer stapelbed (3) en 2 bedden in woonruimte
 • Strandterras voor 7 m2

Strandvereniging

Strandvereniging de Zeemeeuwen met veel activiteiten speciaal voor de kids en zaterdagavond dolle pret voor de jonge ouderen.

Verhuren is niet toegestaan. Wel mogen familieleden 23 maal overnachten. Jaarkosten rond ongeveer € 2.500. Dat is inclusief staangeld, winterstalling en transport. Parkeren op loopafstand circa 5 min en eventueel strandtaxi.

De auto kan bij Seaport Marina geparkeerd (apart parkeergedeelte voor strandhuisjeseigenaren) worden en vanaf daar kun je het huisje lopend of met de strandtaxi bereiken. IJmuiden is verder prima bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij Seaport Marina zijn diverse restaurants en er is een supermarkt. Het huisje staat op een breed strand dat grenst aan een natuurgebied. Bloemendaal is op loopafstand.

Het strandhuisje staat momenteel op de derde achterste rij. Deze strandhuisjes staan een stuk hoger dan de andere. Voordeel is dat je geen dikke laag zand op je terras krijgt als het stevig waait. Het strandhuis staat op een metalen onderstel. Indien gewenst kan er worden geopteerd voor een andere rij. Hiervoor bestaan wachtrijen.

Op het IJmuiderstrand staan vijf strandpaviljoens.

Dit strandhuisje is VERKOCHT

Nieuw aanbod gezocht: neem contact met ons op.

Dit strandhuisje is VERKOCHT

Nieuw aanbod gezocht: neem contact met ons op.

Also in : nlNederlands

Kenmerken strandhuisje

 • Strandterras
  1,80 m bij 4 m
 • Strandtuin achter
  5m bij 7 m
 • Bouwjaar
  2005 (recent nieuwe beplating)
 • Commerciële verhuur
  Niet toegestaan
 • Verhuur famillie / vrienden
  Ja, 23 overnachtingen
 • Hond mee
  Sorry, huisdiervrij strand
 • Strandvereniging
  De Zeemeeuwen
 • Strandseizoen
  1 april tot eind sept. (6 maanden)
 • Slaapplaatsen (5)
  Woonruimte 2 bed, Slaapkamer 3-p-stapelbed
 • Wifi
  Gratis
 • Parkeren
  Op loopafstand 5 min. (€ 165 / jaar)
 • Keuken
  Koelkast op gas, gasstel 4-pit
 • Sanitair
  Wastafel in keuken
 • Sanitair strandorg.
  Toiletten en douches op loopafstand
 • Aansluitingen
  Water
 • Elektra
  Zonnepaneel plus accu's 220 volt